De Meilandjes komen met een boek over Chateau Meiland: ‘Denk dat het heel leuk wordt’

Meilandjes komen met een boek over Chateau Meiland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

De familie Meiland brengt volgend jaar een boek uit over hoe het achter de schermen gaat bij ‘Chateau Meiland’. Dit maakte de familie vrijdag bekend op een kerstborrel in Noordwijk. Het boek moet eind volgend jaar in de winkel liggen. ,,Ik denk dat het heel leuk gaat worden”, aldus Erica.

Het boek verschijnt bij de uitgeverij die Erica samen met Jan Dijkgraaf heeft. Dijkgraaf schreef al eerder de biografie van zowel Erica als Martien. ,,Dat gaat dus over hoe het er achter de schermen aan toegaat bij Chateau Meiland. Vanaf het begin zijn er allerlei notities gemaakt. Daar gaat Jan Dijkgraaf een boek over schrijven. Het zijn ook allemaal dingen die niet in de afleveringen zijn gekomen, maar die wel gebeurd zijn. Dus ik denk dat dat heel leuk wordt.”

Pensioen gekocht

Eind vorige maand werd bekend dat de familie een pension heeft gekocht in Noordwijk. Het pension gaat flink op de schop. Hoe dit gaat verlopen zien we in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland op SBS6. Volgens Erica gaan ook dan de notities door. ,,Het loopt ook nog door tot wat we nu met het pension gaan doen”.

Scheurkalender

Volgens de familie blijft het niet alleen bij dit boek, want er liggen nog veel meer ideeën klaar. Daar kunnen de Meilandjes echter nog niks over zeggen. Wel verschijnt er een Chateau Meiland-scheurkalender voor het jaar 2023. ,,Daar staan leuke weetjes en leuke foto’s in”.

Tags

ERICA MEILANDMARTIEN EN ERICAMARTIEN MEILANDMEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck