De prinsessen zijn aangekomen in Wales

Prinsessen zijn aangekomen in Wales
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De Spaanse prinses Leonor is aangekomen in Wales, wat betekent dat ook prinses Alexia is aangekomen op haar nieuwe school. De komende twee jaar zullen de prinsessen klasgenootjes met elkaar worden. Het begin van een hechte royale vriendschap?

Vriendschap goed mogelijk

De prinsessen gaan beiden hun middelbareschooltijd afmaken in Wales. Op het Atlantic College zitten zo’n 350 leerlingen van over de hele wereld. Meerdere royals gingen de twee al voor, zoals kroonprinses Elisabeth van België die er haar diploma haalde.

Toch had het koninklijk gezin geen idee dat Alexia bij een andere prinses in de klas zou komen. ,,Dat hoorden we pas toen Alexia al aangenomen was. Dat was een totale verrassing voor ons”, zei koning Willem-Alexander tijdens de zomerfotosessie. En of de twee een vriendschap gaan opbouwen, is goed mogelijk volgens de koning. ,,Ik weet zeker dat ze het goed samen zullen vinden.”

Prinsessen aangekomen

Gisteren vertrok Alexia naar Wales. De Rijksvoorlichtingsdienst plaatste een foto van de prinses op Instagram. Op de foto was de prinses te zien met twee grote tassen en een grote glimlach die verraadde hoeveel zin ze erin heeft. De foto was gemaakt door Willem-Alexander, die trots is dat zijn dochter in zijn voetsporen treedt. Zelf heeft hij ook aan het Atlantic College gestudeerd.

Op Instagram wordt een foto gedeeld van prinses Leonor die aangekomen is in Wales, wat betekent dat Alexia ook aangekomen is.

Tags

KONING WILLEM-ALEXANDERKONINGIN MAXIMAPRINSES ALEXIAPRINSES LEONORWALES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie