De reden dat prinses Charlene haar hoofd kaal heeft geschoren

Charlene van Monaco
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Prinses Charlene van Monaco schoor in december vorig jaar de linkerkant van haar hoofd kaal. De plotselinge haarverandering zou nu eindelijk worden verklaard.

Opschudding

Het gedrag van prinses Charlene heeft voor een hoop opschudding gezorgd. Ze vertrok afgelopen maart naar Zuid-Afrika, maar is sindsdien nog niet teruggekeerd. Officieel verblijft ze daar vanwege een infectie, en het prinselijk paleis ontkent met klem huwelijksproblemen. Maar dat wordt door iedereen betwijfeld.

LEES OOK:

Keert Charlene niet terug naar prins Albert?

‘Gewonde vrouw’

Want al maanden voor haar vertrek naar haar geboorteland verscheen ze ineens met een halfgeschoren hoofd. Charlene zei dat ze het ’toevallig al lang wilde’ en dat ze ‘van de stijl houdt’. Maar deze metamorfose zou een veel belangrijkere betekenis hebben dan een eenvoudig verlangen naar verandering.

,,Een lange lok aan de ene kant, een geschoren hoofd aan de andere kant, zou volgens sommigen het gebaar zijn van een gewonde vrouw”, legt een bron uit aan het Franse Voici. Te vergelijken met Britney Spears: zij schoor haar hoofd kaal na een mentale inzinking. Begin 2008 kwam ze daarom onder toezicht van haar vader te staan.

Tags

MONACOPRINSES CHARLENEROYALSROYALTY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck