‘De Scheetjes’ geen geslaagde vervanger van familie Meiland

Door: Lies Jansen
07-01-2020

Afgelopen maandag was het zo ver. Het debuut van Ik Vertrek-koppel Karin en Hans, op SBS 6. De Scheetjes, zoals ze bekend staan, leken een tweede versie van Ik Vertrek-familie Meiland. Helaas was het voor De Scheetjes een minder groot succes.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Lage kijkcijfers

Hoewel de familie Meiland er keer op keer voor wist te zorgen een kijkcijferhit te scoren, met een miljoen kijkers, viel het bij De Scheetjes enorm tegen. Karin en Hans wisten ‘slechts’ 426.000 kijkers voor de buis te lokken. Dat is aanzienlijk minder dan de helft van wat Meiland voor elkaar kreeg. Niet alleen de kijkcijfers vielen tegen. Ook op Twitter werd er een hoop kritiek geuit.

Mini-adventure golfbaan

Karin en Hans vertrokken een aantal jaar geleden naar Bonaire om een mini-adventure golfbaan te beginnen. Zoals bij Ik Vertrek vaker het geval is, bleek het tegenslag na tegenslag. Ondanks alles bleven Karin en Hans doorgaan en werd de golfbaan een succes. Aan de Televizier heeft Karin laten weten bezig te zijn met een tweede project. Een speeltuin met een country & western-thema.

Meer DenD