De Scheetjes-Hans heeft al een nieuwe liefde

Hans heeft een nieuw scheetje
Door: Charlotte Wijnen
28-09-2021

Hans en Karin, beter bekend als ‘De Scheetjes’, gaan scheiden. En volgens Karin zou Hans zelfs alweer een nieuwe liefde hebben. ,,Hij stuurt me iedere keer foto’s van een vrouwtje.”

‘Er is te veel gebeurd’

Het bekende koppel uit Ik Vertrek en hun eigen realityserie op SBS6 hebben een punt gezet achter hun huwelijk. Karin vertelt RTL Boulevard met tranen in haar ogen dat ze niet anders kon. ,,Als je 24 uur per dag op elkaars lip zit, dat gaat gewoon een keer fout. We leefden als broer en zus, dus de liefde was er ook niet meer.”

Volgens Karin zit er geen hoop meer in een liefdeshereniging. ,,Ik kan niet eens meer terug, ook al zou ik willen. Er is te veel gebeurd gewoon.”

Alweer een nieuwe liefde

Al snel gingen geruchten de ronde dat Karin een nieuwe liefde zou hebben, maar dit ontkent ze meteen. ,,Ik krijg de naam dat ik al iemand heb, wat helemaal niet zo is. Ik zat al die tijd bij mijn schoonmoeder dus dat zou een beetje raar zijn.”

Maar Hans lijkt inmiddels wél een nieuwe vriendin te hebben. ,,Hij stuurt me iedere keer foto’s van een vrouwtje”, vertelt ze emotioneel. In het begin deed het haar veel pijn, maar nu hoopt ze dat Hans gelukkig wordt.

Meer DenD