De verzoening tussen Roxeanne en André

Andre en Rox
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Vijf jaar duurde de stilte tussen broer André en zus Roxeanne. Het weerzien van de neefjes Dreetje en Fender onder andere door Monique, zorgde voor hier en daar telefonisch contact tussen broer en zus. Afgelopen weekend zocht Roxeanne haar broer André op in zijn woonplaats Berkel en Rodenrijs. Privé deed verslag van dit emotionele weerzien.

Afstand tijdens ‘Holland Zingt Hazes-concerten’

André en Monique zaten al buiten toen zus Roxeanne, samen met partner Erik en zoontje Fender, aankwam rijden. Een moment waar Roxeanne gespannen voor was, maakt ze duidelijk aan Privé. De twee hebben elkaar tijdens de Holland Zing Hazes-concerten wel gezien, maar hier was absoluut afstand. ,,Dat je elkaar weer voor het eerst gaat knuffelen na al die jaren… En dat je hardop tegen elkaar zegt: jeetje man, wat is dit weer léuk! Dat voelde zo goed”, vertelt Roxeanne.

Gevoel voor broertje is nooit weggeweest

Over de middag van het weerzien vertelt Roxeanne: ,,We hebben echt een heerlijke middag gehad. André en Monique hadden nog een mooie loopfiets voor Fenders verjaardag gekocht. Hij is onlangs twee geworden. Het was enorm gezellig, het was meteen als vanouds. Misschien raar om te zeggen, maar wat ik voor mijn broertje voel… dat is nooit weggeweest.”

‘Keek vaak op Roxeannes Instagram’

Hoewel de verwachting was dat André nooit eerder zijn neefje zou hebben gezien, geeft hij toe: „Stiekem heb ik natuurlijk alles wel gezien. Ik keek vaak op Roxeanne haar Instagram en zag steeds de nieuwste foto’s…” Roxeanne heeft ook het leven van haar broertje gevolgd. 

Goede klik

Het contact en weerzien raakt Roxeanne: ,, Dat raakte mij wel… Ook al was het niet altijd goed tussen ons, ik ben altijd van hem blijven houden. En het klikte ook meteen tussen Erik en hem, beiden zijn ze gek op sport en daar hebben ze het veel over gehad. Het verliep allemaal heel natuurlijk, heel fijn.”

Vader Hazes

André maakt duidelijk zijn zus te hebben gemist. Ook haalt hij zijn vader aan: „Het lijkt wel of pa hierachter zit, dat papa het zo heeft gestuurd. Ik geloof daar wel in.”

Tags

ANDRÉANDRÉ HAZESDREETJEHAZESMONIQUEMONIQUE HAZESMONIQUE WESTENBERGROXEANNEROXEANNE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck