Dean Saunders waarschuwt voor indringers met bedwelmende mondkapjes

dean saunders
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Zanger Dean Sanders, broer van The Voice of Holland-winnaar Ben Saunders (2011), waarschuwt voor oplichters die aan de deur komen en proberen je onder valse voorwendselen mondkapjes te verkopen. Ze bieden er drie gratis aan en vragen vervolgens aan de bewoner om er een uit te proberen.

Echter, in het mondkapje is volgens Saunders een slaapmiddel verwerkt, waarbij de colporteur vervolgens (nadat de bewoner bewusteloos is geraakt) het huis doorzoekt en waardevolle bezittingen steelt. ,,Ze halen je hele huis leeg. Als iemand aan de deur komt niet aannemen, niet testen, pas op!”, aldus Saunders.

Dean Saunders, zes jaar geleden in opspraak geraakt en veroordeeld vanwege mishandeling en brandstichting, meldt dit in een videoboodschap die verspreid wordt via Facebook.

Volgens hem zijn er al in Groot-Brittannië voorbeelden van deze praktijken. Sanders verwacht dat deze misdadige aanpak overwaait naar Nederland. Bij FB zijn er volgens Saunders klachten van FB-bezoekers binnengekomen die beweren dat zijn waarschuwing een hoax (fout) is.

Saunders voert overigens een juridische strijd om zijn zoon na 1,5 jaar weer te zien. ,,Aanstaande woensdag rechtbank hoop eindelijk na 1,5 jaar mijn zoon niet te hebben gezien, gehoord of geknuffeld eindelijk dat ik goed nieuws krijg’, aldus Saunders, die tien maanden gevangenisstraf moest uitzitten, op zijn Facebook.

Saunders heeft ook een lied (‘Hoelang moet ik hem nog missen’) uitgebracht over het gemis van zijn zoon.

Tags

CORONADEAN SAUNDERSGROOT-BRITTANNIË

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck