Dee onthult reden breuk met Enzo

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Enzo Knol en Demira van der Zeeuw waren jaren samen en een populair koppel bij jonge Nederlanders. Iedere vlog van Enzo werd duizenden keren bekeken en regelmatig was Dee daarin te zien. Toen de twee vorig jaar bekend maakte dat ze uit elkaar gingen was de shock dan ook groot. Nu maakt Dee bekend waarom het niet meer tussen de twee ging.

Onderdrukken

,,Hij heeft heel veel tijd voor zichzelf nodig en ik vind het juist fijn veel dingen samen doen. Dat soort dingen kun je lang onderdrukken, maar op een gegeven moment kom je erachter dat het niet meer werkt. Dat was voor ons ook wel een grote reden…”, zegt Dee op het Youtube-Kanaal van Radio 538. Enzo was natuurlijk vaak druk met zijn vlogs en werd vaak uitgenodigd voor feesten en partijen.

Inmiddels is Dee al weer even gelukkig met Lars. Met hoeveel tijd ze aan elkaar besteden zit het wel goed. ,,„Op dit moment werkt goed dat wij overal over praten. We zijn superveel samen, we zijn misschien vijf uur op een dag niet samen. Als mij iets dwars zit, kan ik mijn hart altijd luchten. Ik zeg niet per se dat dat in mijn vorige relatie niet zo was, maar ik merk wel dat dat nu makkelijker gaat, omdat hij dat ook heel erg doet.”

https://www.instagram.com/p/Bt3MFNHj_P_/

 

Tags

DEEDEMIRA VAN DER ZEEUWENZO KNOLRELATIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck