Definitief einde tv-carrière Katja Schuurman? ‘Ander plan na sabbatical’

Katja stopt met tv-werk
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Katja Schuurman geniet momenteel van alle rust tijdens haar sabbatical. Inmiddels zijn er al een aantal maanden om en ze lijkt dan ook steeds beter te weten wat ze na haar sabbatical wil gaan doen. En vermoedelijk heeft dat niets meer te maken met haar tv-carrière…

In oktober vorig jaar kondigde Katja aan een half jaar rust te nemen. Wat ze na haar sabbatical wilde gaan doen, wist ze destijds nog niet. ,,Misschien keer ik terug op hetzelfde pad, omdat dat toch echt mijn weg blijkt, misschien wordt het iets heel anders”, schreef Katja op Instagram.

Een restaurant?

Wel maakte ze duidelijk dat ze haar werk voor Return To Sender in ieder geval blijft voortzetten, ook tijdens haar pauze. Net als de promotie van twee films en een korte serie die dit jaar uitkomen. Maar of ze daarna nog verder wil met haar tv-carrière bleef onduidelijk.

Maar volgens weekblad Party heeft Katja in kleine kring laten vallen dolgraag een restaurant te willen beginnen. Ze was natuurlijk jarenlang samen met een echte horeca man: Freek van Noortwijk runt meerdere restaurants en het zou dan ook niet gek zijn als Katja hierdoor onbewust ook aangestoken is door het horecavirus.

Over een andere boeg gooien

Ook heeft Katja al eerder aangegeven dat ze overweegt te stoppen met haar tv-carrière. Het is dan ook goed mogelijk dat ze door haar sabbatical heeft besloten om definitief te stoppen en het over een andere boeg te gooien. Ze is namelijk niet de enige BN’er die kiest voor een carrière in de horeca. Zo gingen Nicolette van Dam, Gordon en Jan Smit haar al voor.

Tags

EINDEEINDE TV-CARRIÈREFREEK VAN NOORTWIJKHORECAKATJA SCHUURMANSABBATICAL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck