Dennis en ‘zijn’ prinses verwachten kindje!

Door: DitjesenDatjes
04-10-2019

De Nederlandse Dennis Verbaas (30) wordt vader! Zijn vrouw, de Maleisische prinses Tunku Tun Aminah Maimunah Iskandaria (33), is zwanger.

Het is het stel, dat in Maleisië niet veel in de media te zien, gelukt om de zwangerschap lang geheim te houden. Privé meldt namelijk dat Aminah al vijf maanden zwanger is en ze het niet langer verborgen konden houden.

Voetbal

Het stel leerde elkaar begin 2017 aantal jaar geleden kennen. Dennis werkte als model in Azië en ontmoette de prinses. Ze werden verliefd op elkaar en trouwden al enkele maanden later. De schoonfamilie van Dennis is erg op hem gesteld en was naar verluidt meteen enthousiast over de Nederlander. Dennis voetbalde namelijk op hoog niveau bij FC Lisse, waar de broer van de prinses eigenaar van is.

Eerder dit jaar gingen er geruchten rond dat het huwelijk van Dennis en Aminah onder druk stond, en het stel in een huwelijkscrisis zou verkeren. Hoewel Aminah bijna nooit in de media komt, maakte ze toen een uitzondering. Zij vertelde dat het om ‘fake news’ gaat en dat ze nog steeds gelukkig getrouwd is.

Meer DenD