Dennis Schouten haalt uit naar Bram Krikke

Dennis Schouten
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Dennis Schouten heeft in De Telegraaf een behoorlijke uithaal gedaan naar zijn oud-collega Bram Krikke. Het duo maakte vorig jaar nog het PowNed-programma ‘Onrecht’. Na het eerste seizoen kwam er al een eind aan de serie. Nu lijken de heren elkaar niet meer te kunnen luchten.

Na verlies geen tijd meer voor ‘Onrecht’

,,In januari heb ik Wilfred Genee geholpen om met Veronica Inside de Radioring te winnen. Bram, met wie ik dus al had samengewerkt, was onze tegenstander“, vertelt Dennis aan De Telegraaf.
,,Ik ben daar naar hem heel open over geweest. Maar de ochtend nadat we wonnen, kregen we een berichtje van zijn management. Wegens andere verplichtingen had hij geen tijd meer voor ‘Onrecht’. Dan ben je wel een slechte verliezer, vind ik.”

‘Bram haakte op het allerlaatste moment alsnog af’

Bram leek toch tijd te vinden voor Onrecht. Zijn theateroptredens moest hij verplaatsen, wegens het coronavirus. Er werden plannen gemaakt voor een tweede seizoen ‘Onrecht’. ,,Toen Bram zei dat het goed zou komen, heb ik mijn contract bij PowNed laten aanpassen. De eindredactrice zag het ook helemaal zitten en kocht een huis. Vervolgens haakte Bram op het allerlaatste moment alsnog af.”

Bram uitgescholden door Dennis

Deze gebeurtenissen zorgen ervoor dat Dennis op zijn zachtst gezegd klaar is met Bram: ,,Als je niet wilt: prima. Maar zeg dan niet de hele tijd dat het goed komt. Dan vind ik je een egoïstische klootzak, en dat heb ik ook tegen hem gezegd.”

Tags

BRAMBRAM KRIKKEDE TELEGRAAFDENNISDENNIS SCHOUTENPOWNEDSCHOUTEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck