Dennis Storm kritisch over ‘3 op reis’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Voormalig tv-presentator Dennis Storm (35) leidt een teruggetrokken bestaan. Toen hij in 2016 afscheid nam van BNN, stapte hij bewust uit de spotlights. Dennis was onder andere bekend van het programma ‘3 op reis’. Nu zegt hij in een interview met de Volkskrant spijt te hebben van dit reisprogramma.

‘Spijt’

Samen met zijn vriendin en twee dochters woont Dennis op Bali. ,,Hier wonen we in een soort tuinhuis bij familie in de achtertuin”, legt Dennis uit in het interview. Zijn nieuwe levensstijl is minimalistisch en milieubewust. Iets wat niet helemaal bij het programma 3 op reis past, door het vele vliegen. Hij kijkt er dan niet al te blij op terug: ,,Met spijt natuurlijk. Absoluut. Met de kennis die ik nu heb, zou ik nooit meer zoveel vliegen. Misschien dat ik het daarom nu zo allejezushard probeer goed te maken.”

Tweede huis in Nederland

Over Dennis zijn tweede huis in Nederland zegt hij: ,,Omdat we op Bali wonen moet ik één keer per jaar heen en weer. Maar ook daar baal ik ontzettend van. Aan het verleden kan ik niks meer doen. Wat in ieder geval níét zou helpen, is zeggen: oké, ooit ben ik de hele wereld rondgevlogen, dus nu interesseert het me allemaal geen reet meer.”

Tags

3 OP REISBNNDENNISDENNIS STORMSTORM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck