Déze BN’er kwam Toni Peroni tegen op een naaktstrand

Tony spotte BN'er op naaktstrand
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Drummer Toni Peroni windt geen doekjes om het feit dat hij in zijn vrije tijd graag naar naaktstranden gaat. Aan tafel bij Jinek vertelt hij over de voordelen naturalisme. En wat blijkt: hij is niet de enige fan, want de drummer kwam een bekend gezicht tegen op het strand…

De vader van Tony Junior zit bij Jinek aan tafel om te praten over de voordelen van naturalisme. Maar hij wil absoluut geen ‘naturist’ genoemd worden: “Ik hou er gewoon van om zonder zwembroek te zwemmen!”, zegt hij.

Humberto Tan

35 jaar geleden ging hij voor het eerst naar een naaktstrand, en sindsdien is hij fan. En hij blijkt niet de enige. In het interview vertelt de drummer dat hij bij zijn laatste bezoekje aan een naaktstrand in Castricum een bekende collega tegenkwam. “Vijftig meter verder zag ik iemand liggen. Dat was Humberto toevallig.” Volgens de drummer hebben ze even naar elkaar gezwaaid. Eva, overrompeld door het nieuws, vraagt zich af of Humberto blij is met deze openbaring. “Ik weet niet of hij het fijn vindt dat je dit vertelt, maar oké.”, zegt ze.

‘Ik geef je zo het adres!’

Eva herpakt zich in het gesprek. Aangezien er op naaktcampings geen foto’s mogen worden genomen, zou het volgens de presentatrice ‘de ideale plek zijn voor BN’ers’. Volgens Toni zou ze het zelf ook eens moeten proberen: “Eva, als je ooit je kleren uittrekt, dan ga je ze nooit meer aandoen. Ik geef je zo het adres!”, grapt hij. 

Tags

Eva JinekHumberto TanNaaktstrandToni Peroni

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie