Déze BN’er vraagt bijna vier miljoen euro voor zijn bovenhuis

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

In Amsterdam heeft een bekende Nederlander zijn bovenwoning die grenst aan het Vondelpark, te koop gezet voor een prijs van 3.950.000 euro, dat meldt Bekende Buren.

Driedubbele koopprijs

Het is niemand minder dan Robert Jensen die deze prijs vraagt voor zijn royale bovenhuis. Hij kocht het appartement in 2002 voor een prijs van 1.250.000 euro met een hypotheek van 2,8 miljoen. Inmiddels staat de woning dus te koop voor meer dan het driedubbele dan waarvoor de presentator het zelf ooit kocht. Robet Jensen heeft zijn appartement in alle stilte te koop gezet. Dat is te lezen op de site van de makelaar.

Bovenwoning in Amsterdam Oud-Zuid

Het appartement heeft een woonoppervlakte van 184 vierkante meter heeft twee woonlagen en een zolder. Er is in deze bovenwoning in Amsterdam Oud-Zuid gebruik gemaakt van veel hout, veel velours en best wat moderne kunst. Het huis heeft in totaal zes kamers: vier slaapkamers, een badkamer en zeer ruime sauna. Eén van de slaapkamers heeft Jensen omgebouwd tot een kleedkamer. Ook heeft de woning een woonkeuken, en uiteraard kan het dakterras niet ontbreken.

Kijk hier voor foto’s van het huis: https://www.bekendeburen.nl/deze-bn-er-vraagt-bijna-vier-miljoen-euro-voor-zijn-bovenhuis-zie-fotos

Tags

HUISKOPENROBERT JENSEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck