Déze MAFS-deelnemers gingen vreemd tijdens opnames

Door: Charlotte Wijnen
26-09-2022

In de laatste aflevering van ‘Married at First sight: Match or Mistake’ komen alle deelnemers nog een keer samen om te praten over hoe ze de afgelopen tijd ervaren hebben. Plotseling doet Kendall een bizarre onthulling…

In het programma wordt Kendall gekoppeld aan Rizwan, maar tijdens de huwelijksreis blijkt al dat de twee niet voor elkaar gemaakt zijn. Ze zitten niet op één lijn en Kendall maakt direct duidelijk dat ze ook oog heeft voor andere kandidaten. ,,Feyyaz ziet er zeker goed uit en Jesse is qua karakter helemaal mijn type”, zo vertelde ze.

Met elkaar gezoend

In de laatste aflevering van het programma komen alle deelnemers na maanden weer bij elkaar voor de reünie. De opmerking van Kendall wordt opnieuw opgerakeld door de experts. ,,Is er nog iets gebeurd?”, wordt er aan haar gevraagd. ,,Nee, er is verder niets gebeurd”, zegt Kendall met enige twijfel in haar stem.

Roxy, die aan Jesse gekoppeld werd, mengt zich vervolgens in het gesprek en wil dat Kendall eerlijk is. ,,Jesse en ik hebben, vlak voor ik wegging, heel veel gedronken”, geeft Kendall toe. ,,Toen is er een klein kusje geweest tussen Jesse en mij. Ik denk dat we daar allebei wel spijt van hebben. Het had niet mogen gebeuren.”

‘Begrijp niet dat je zo met mensen omgaat’

Kendall vertelt dat ze haar excuses aan Roxy heeft aangeboden. ,,Omdat ik jou ervoor belde”, sneert Roxy. ,,Dat het gebeurd is, dat is dan zo. Maar hoe daar dan vervolgens mee omgegaan is… toen voelde ik me wel even in de zeik gezet. Ik kan het gewoon niet begrijpen dat je zo met mensen omgaat.”

Ook Jesse vindt het jammer dat het zo is gelopen. ,,Het had niet gehoeven, het had niet gemoeten. Het is gebeurd en je kan niet meer terug. Maar Kendall was al klaar, bij mij was het klaar. Het was al een gesloten deur.”

Meer DenD