Deze series en films verschijnen in juli op Netflix

Netflix Juli
Door: Tanja Brouwer
29-06-2020

Wie deze zomer geen vakantieplannen heeft en dus thuisblijft hoeft zich niet te vervelen. Zelfs als de zon even niet schijnt en het met bakken uit de hemel komt, is er binnen nog genoeg vertier te vinden. Op Netflix verschijnen namelijk een heleboel nieuwe films en series. DenD zet de leukste op een rij.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Gotham seizoen 5

Het vijfde seizoen van de Amerikaanse televisieserie Gotham komt online. De serie is gebaseerd op de personages uit de Batman-strips van DC Comics en speelt zich jaren voor het bestaan van Batman af. Het nieuwe seizoen bestaat uit twaalf afleveringen, dus dat houdt een kijker wel even zoet.

Mysterieuze gebeurtenissen

De meest mysterieuze gebeurtenissen, verdwijningen en bovennatuurlijke ervaringen worden in de serie ‘Unsolved mysteries’ in beeld gebracht. De serie is van de producenten van Stranger Things, en zij willen alle Netflix-kijkers aanmoedigen om te helpen met het oplossen van de mysteries.

Down to earth with Zac Efron

High School Musical-ster Zac Efron gaat samen met wellnessexpert Darin Olien de wereld rond. De twee gaan op zoek naar gezonde, duurzame manieren van leven. Ze bezoeken mooie kleinschalige initiatieven van mensen over de hele wereld.

The old guard

Vanaf tien juli is de actiefilm The Old Guard te zien, met Charlize Theron in de hoofdrol. Vier onsterfelijke strijders die de mensheid al eeuwenlang beschermen, worden opgejaagd om hun mysterieuze krachten, net wanneer ze een nieuwe onsterfelijke ontdekken.

Andere series en films die op Netflix verschijnen:

Warrior Run – 2 juli
Las Chicas del Cable (seizoen 2) – 3 juli
The Baby-sitters club – 3 juli
Stateless – 8 juli
Cursed – 17 juli
Suits (seizoen 8) – 18 juli
How to sell drugs online fast (seizoen 2) – 21 juli
Norsemen (seizoen 3) – 22 juli
The kissing booth 2 – 24 juli
Good girls (seizoen 3) – 26 juli
The umbrelle academy (seizoen 2) – 31 juli
Vis a vis: el oasis – 31 juli

Meer DenD