Diddy roept op tot verbondenheid bij Billboard Music Awards

Door: DitjesDatjes
16-05-2022

Sean Love Combs, oftewel Diddy, opende de Billboard Music Awards in Las Vegas met een medley van zijn meest bekende nummers en sloot zijn optreden daarna af met een ‘verbindende’ boodschap aan het aanwezige publiek. De prijsuitreiking vond plaats in de MGM Grand Garden Arena. Dit meldt Page Six.

“Ik ben iemand die altijd aanwezig is. Ik ben iemand die een ‘vibe’ weet te creëren. Ik ben een zwarte broeder, ik ben een ‘chocolate boy wonder’. Voor mij voelt dit als een cirkel die rond is: 25 jaar geleden won ik mijn eerste Billboard Music Award en nu sta ik hier als presentator, met mijn moeder op de eerste rij. De muziekindustrie heeft vanwege het coronavirus een paar zware jaren gekend, maar we zijn terug en hebben een tweede kans gekregen,” aldus Diddy.

De rapper adresseerde ook het optreden van Travis Scott tijdens het evenement, wat voor velen gevoelig lag vanwege de tien dodelijke slachtoffers die er vielen tijdens Scott’s Astroworld Festival in november. “Het is tijd om te vergeven. Het feit dat Travis hier weer staat is een teken dat hij een nieuwe kans krijgt in het leven. Iedereen die hier vanavond aanwezig is heeft ooit een tweede kans gekregen. We hebben allemaal liefde nodig en dat is iets dat ik heel graag wil vieren.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD