Diederik Gommers reageert op ‘brainwash’ kritiek Kim Feenstra

Diederik Gommers
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Model Kim Feenstra liet zich eerder zeer kritisch uit over het coronavaccin en de campagne van de overheid. Zij bestempelde deze onder meer als een ‘brainwash’ en noemde de campagne ‘bagger’ en ‘kut’. Wat heeft IC-voorzitter Diederik Gommers te zeggen over haar uitspraken?

Op Instagram stak Feenstra van wal. Zij zette haar vraagtekens bij de campagne rondom het vaccin.  ,,Voelt eerder als een brainwash. Want als je je niet zou willen vaccineren? ‘Mag’ je dan straks ‘minder’ meedoen aan jouw ‘oude leven’ voor corona?” Kim vervolgde: ,,Dus basically, we geven onze vrijheid nu op om het straks weer terug te krijgen of sterker nog te verdienen? Waar zit de logica?”

Geschrokken

Bij Shownieuws reageert IC-voorzitter Diederik Gommers geschrokken op Kim’s kritiek.

,,Waarom denkt zij dat dat brainwash is? Er staat heel duidelijk dat niemand zich moét laten vaccineren. Dat zegt zij. Je moet zelf een keuze maken of je je wel of niet laat vaccineren.”

Volgens Kim biedt het vaccin geen zekerheid. Iets wat Gommers tegenspreekt. ,,Er is echt een heel goede klinische studie gedaan. Dan zie je dat in de vaccin groep maar 8 mensen corona krijgen en in de controlegroep 162! (…) Het is echt aangetoond dat het heel goed werkt.”

Gommers zegt de kritiek van Feenstra ‘niet goed te begrijpen’. ,,Ik schrik er wel van.”

LEES OOK:

Kim Feenstra over vaccinatiecampagne

Tags

CORONADIEDERIK GOMMERSKIM FEENSTRAKRITIEK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck