Diederik Gommers van arts naar gewilde BN’er

Diederik Gommers
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Diederik Gommers, van origine een IC-arts, maar langzamerhand een gewilde bekende Nederlander aan het worden. Zo gewild dat hij bijna de 400 duizend volgers op Instagram aantikt en wordt gevraagd voor zowat ieder televisieprogramma, talkshows en populaire podcasts.

Paul de Leeuw

Sinds corona de wereld heeft overgenomen is Diederik Gommers niet meer weg te denken op televisie. Iedere programmamaker wil hem in zijn show hebben. Dus ook Paul de Leeuw. Dit vertelt de arts in de podcast Vraag het aan Gommers van BNR Nieuwsradio.

All You Need Is Love

,,Ik ben door Paul gevraagd of ik niet mee wilde doen in het Sinterklaasfeest” onthult Gommers. En de gekte gaat door: ,,En ook ben ik benaderd of ik bij All You Need is Love niet iets wilde doen!”

Duidelijk antwoord

Maar Diederik zijn antwoord is vrij duidelijk: ,,Dat ga ik echt allemaal niet doen” aldus de 56-jarige. ,,Gaan we je nog zien als de pandemie voorbij is?” wordt er gevraagd. ,,Nee, ik ben niet zo’n spelletjesman” zegt Gommers. ,,Maar goed, ik doe mee als er spelletjes gespeeld worden, maar ga me alsjeblieft niet vragen in allerlei quizzen om maar op tv te zijn. Ik ben ook helemaal niet de slimste mens” aldus de arts.

Tags

All you need is loveBN'erCoronaDiederik Gommersic-arts

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie