Dierbaar familielid OG3NE overlijdt plotseling

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Nog geen twee jaar na het overlijden van hun moeder Isolde, hebben de zussen van OG3NE een nieuw verlies te verwerken. Hun dierbare oma is plotseling overleden. Dat maken de meiden zelf bekend via hun Instagramaccount.

Trotse oma

,,Met veel verdriet hebben we vrij plotseling afscheid moeten nemen van onze lieve oma. We hebben zoveel met elkaar meegemaakt en zijn met haar (en natuurlijk ook met opa) enorm hecht opgegroeid…”, schrijven de zangeressen bij een foto van hun oma.

Hun oma was hun grot steun en toeverlaat, schrijven de meiden. ,,Altijd een plekje vooraan bij onze optredens als trotse oma, maar ze zit bovenal front-row in ons hart. We zullen u missen en voor altijd van u blijven houden.”

Fans van het drietal reageren geschrokken op het nieuws, en wensen de zussen heel veel sterkte toe.

https://www.instagram.com/p/Bw-dJOzFTBJ/?utm_source=ig_embed

Moeder

In de zomer van 2017 overleed de moeder van Lisa, Amy en Shelley op 48-jarige leeftijd aan een zeldzame vorm van botkanker. Ondanks dat Isolde tijdens het Eurovisie Songfestival van 2017 al ernstig ziek was, is het haar toch gelukt om bij het optreden van haar dochters in Kiev te zijn. Daar traden zij op met het nummer Lights and Shadows, dat over hun moeder ging. De zussen eindigden op de elfde plek.

Tags

MOEDERO'G3NEOMAOVERLEDENROUW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck