Dionne reageert geschrokken op nieuws ex Kaj van der Ree

Dionne Slagter
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Kaj van der Ree, een jonge en opkomende BNN-ster, is diep gevallen. De 28-jarige heeft enkele jaren geleden naaktfoto’s gestuurd naar minderjarige meisjes en gevraagd of zij ook pikante foto’s naar hem wilde sturen. Zijn ex Dionne Slager, beter bekend als Youtuber OnneDi, kan niet geloven dat Kaj tijdens hun relatie contact had met de meisjes.

,,Ik heb geen idee hoe dit ooit geïnterpreteerd is en de wereld in is gekomen, maar ik ben onwijs in shock dat dit allemaal voorviel tijdens de relatie. Het is te walgelijk voor woorden en heb het uiteraard nooit opgemerkt”, schrijft Dionne op Twitter.

https://twitter.com/OnneDii/status/1218859547235774464

 

Gedwongen voelen

Inmiddels hebben slachtoffers van de bekende Nederlander van zich laten horen. Twee jonge vrouwen hebben hun verhaal gedaan aan RTL. ,,Er werd me steeds gevraagd of ik m’n kleding uit wilde trekken. Of ik m’n shirt wilde uittrekken en of ik aan m’n borsten wilde zitten. Daar trok hij zich dan op af, en daar voelde ik me heel erg oncomfortabel bij”, zegt een van de meisjes die ten tijde van de chat 13 of 14 jaar oud was. Kaj was toen 23. Het slachtoffer vertelt over de werkwijze van Kaj: ,,”Op een gegeven moment begint hij met naaktfoto’s sturen en zegt: ik wil er wel wat voor terug. Dan voel je je op die manier best wel gedwongen om dat dan ook maar te doen”

Er is nooit fysiek contact geweest tussen Kaj en zijn slachtoffers, die inmiddels volwassen zijn. Toch merken zij dat de gebeurtenissen veel impact op hen hebben gehad. ,,Het heeft best wel wat mentale schade aangericht”, zegt een van de jonge vrouwen. ,,Ik ben me best wel smerig gaan voelen in m’n eigen lichaam. Ik voel me misbruikt.”

 

Kaj zijn excuses heeft aangeboden voor de fouten die hij in het verleden heeft gemaakt, maar de gevolgen voor hem groot. De televisieprogramma’s waarin hij t e zien is, waaronder Proefkonijnen, worden per direct van de buis gehaald. Ook zijn radioshow op 3FM, Skaj is The Limit, stopt meteen. Daarnaast heeft het Rode Kruis laten weten Kaj niet meer als ambassadeur te willen. Het goede doel neemt afstand van de vlogger.

Tags

GEDRAGKAJ VAN DER REEMEISJESMINDERJARIGSEKSUEEL MISBRUIKSLACHTOFFERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck