Dionne Stax ‘gelukkig’ niet presentatrice Songfestival 2020

Dionne Stax
Door: Lies Jansen
05-12-2019

De presentatoren van het Eurovisie Songfestival 2020 zijn bekend. Edsilia Rombley, Jan Smit en Chantal Janzen zijn de gelukkigen die aan de slag mogen. Hoewel Dionne Stax niet werd verkozen tot presentatrice van het festijn, werd haar naam vaak genoemd. Ook na de bekendmaking.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

,,Een betere keuze dan Dionne.”

Zowel Telegraaf als AD geven de 34-jarige nieuwslezeres een snoeihard oordeel. Koos van Plateringen (45), groot kenner van het Songfestival, vertelde aan de krant dat Chantal een betere keuze is dan Dionne: ,,En iedereen is het daarmee eens.”
Koos vervolgt: Sowieso vind ik het heel leuk dat ze bij de publieke omroep over hun trots heen stappen en met Chantal kiezen voor een goede presentatrice. Daar geef ik ze een groot compliment voor. Zij heeft glamour en inhoud.”

Kneuterig Televizier-Ring gala

De mogelijke reden waarom de meeste mensen opgelucht zijn met het niet kiezen van de nieuwslezeres, is de kritiek na haar presentatie van het Televizier-Ring Gala. Haar taak hier als presentatrice werd door veel mensen gezien als een test voor het Songfestival. Een test die niet wist te slagen. Volgens de kijkers verliep het niet soepel en was het saai. De bekende Nederlandse zanger en tv-presentator Gordon Heuckeroth (51) noemde het: ,,Kneuterigheid (…) Ik maak me zorgen over de presentatie van het ESF, na wat ik heb gezien gisteren.”

Dionne publiceerde een foto op Instagram, met: ,,The day after… Gefeliciteerd winnaars! En dank voor alle mooie en ook minder mooie reacties op #televizierringgala.”

Meer DenD