Dirk Kuyt openhartig over nieuwe relatie en bedrog

Dirk Kuyt
Door: Eva Steins
04-03-2021

Na bijna een jaar in het geheim afgesproken te hebben, laat Dirk Kuyt zijn nieuwe vlam Kate Ruinemans nu vol trots aan de wereld zien. Ook geeft Dirk duidelijkheid over de overlap tussen zijn ex-vrouw Gertrude en zijn nieuwe liefde…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De tortelduifjes werden samen gespot tijdens een romantische wandeling in het lekkere weer. Te zien was hoe Dirk zijn armen om Kate heen sloeg en de liefde spatte ervan af.

Affaire?

Dirk en Kate leerden elkaar kennen op een liefdadigheidsevenement waar zij werkte als projectleider. De voetballer was toen nog getrouwd met Gertrude, die ook op het evenement aanwezig was. Nietsvermoedend hebben de twee dames elkaar toen nog de hand geschud, niet wetende dat hun onschuldige ontmoeting later zou eindigen in een pijnlijk liefdesdrama.

Volgens een bevriende bron van het voormalige stel begon de liefdesverhouding van Kate en Dirk al toen Gertrude nog met hem getrouwd was. De nieuwe vlam van Dirk zou tevens een reden zijn geweest voor de scheiding van het stel, die al sinds hun tienerjaren een relatie met elkaar hadden.

Vermoeden

Gertrude zou tegen het einde van het huwelijk al vermoed hebben dat er iets speelde tussen Dirk en een vrouw. Zo doken er meerdere parkeerboetes op uit dezelfde Amsterdamse straat én was op zijn afschriften te zien hoe hij geregeld in Amsterdam-Zuid uit eten ging.

Uiteindelijk zou Dirk het zelfs bekend hebben. ,,Hij vertelde zelf dat hij een nieuwe relatie had. Toen viel alles op zijn plek. Dat ging om Kate”, aldus de bron aan weekblad Privé.

Zijn ex-vrouw wist al langer dat er iets niet klopte en kreeg de bevestiging dat zijn relatie al langere gaande was. ,,Nu weet Gertrude dat dit al veel langer aan de hand moet zijn, en dat doet pijn natuurlijk. Bij haar, maar ook voor de kinderen is het erg.”

Ontkennen

Nu Dirk niet meer om zijn nieuwe relatie heen kan en de bladen er vol mee staan, schept de ex-Feyenoorder duidelijkheid over zijn nieuwe relatie met Kate.

Aan Weekend laat zijn manager weten dat er geen sprake is geweest van overspel.

,,Hij ontkent een relatie met Kate te zijn aangegaan tijdens zijn huwelijk. Daar klopt niets van”, laat Dirk’s manager weten. Of de voetballer nu wél een relatie met haar heeft wil hij niet vertellen.

,,Dirk voelt niet de behoefte hierop te reageren. We doen hier dan ook geen uitspraken over.”

Meer DenD