ZIEN: Eerste foto’s Dirk Kuyt met nieuwe liefde

Dirk en Kate
Door: Eva Steins
03-03-2021

Dirk Kuyt is voor de eerste keer op de foto gezet met zijn nieuwe liefde Kate Ruinemans. Hiermee wordt hun relatie, die een lange tijd geheim was, bevestigd.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Dirk en Kate zouden al ruim een jaar stiekem een relatie hebben gehad. Voor het eerst durfden de twee zich samen in het openbaar te tonen. Weekblad Weekend wist hen op de foto te zetten, terwijl de tortelduifjes samen genoten van het lekkere weer afgelopen weekend.

Getrouwd

De nieuwe relatie van Dirk kwam als een keiharde klap voor zijn ex-vrouw Gertrude. Insiders beweerden dat Gertrude al langer het vermoeden had dat er iets speelde tussen Dirk en een ander tijdens hun huwelijk.

Volgens de insider zou Gertrude via de bladen zijn achter gekomen dat Dirk inderdaad zijn hart verloren was aan Kate. Geen onbekende voor Gertrude, aangezien Kate en Dirk samenwerkten voor een liefdadigheidsevenement toen Dirk en Gertrude nog getrouwd waren…

Foto’s

Weekblad Weekend publiceert vandaag foto’s van Dirk en Kate, die samen openlijk genieten van het heerlijke weer.

Te zien is hoe de tortelduifjes gelukzalig een wandeling maken, terwijl Dirk zijn arm stevig om Kate heeft heengeslagen. Bekijk alle foto’s hier.

LEES OOK:

ZO kwam ex-vrouw achter affaire van Dirk Kuyt

Meer DenD