Dirk zegt het met bloemen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Supermarktketen Dirk van den Broek roept klanten op om 2 bossen tulpen te kopen. Niet alleen helpen ze daar de tulpenkwekers mee, maar daarmee steunen ze ook Voedselbanken Nederland. En de tulpenkopers? Zij fleuren hun huis er mee op. Wel zo gezellig nu we allemaal thuis zijn.

Marcel Huizing, directeur Dirk, licht de actie toe: ‘In deze bijzondere periode moeten we elkaar helpen. Nederland blijft ook de komende weken grotendeels op slot. Dit houdt in dat mensen niet bij elkaar op visite gaan, geen verjaardagsfeestjes vieren of even langs opa en oma gaan. Het bosje bloemen schiet er daardoor bij in en dat merken onze telers. Door het opkopen van het overschot bij onze telers en aan te bieden aan onze klanten, helpen we hen in deze moeilijke periode. De 1 euro opbrengst van 2 bossen bloemen gaat daarnaast volledig naar Voedselbanken Nederland.”

Jan van Veldhuizen, bestuurslid bij Voedselbanken Nederland, vult aan: “Wat een sympathieke en kleurrijke actie van Dirk! En wat een enorme steun in onze rug.”

Tags

DIRKDIRK VAN DEN BROEKSUPERMARKTTULPEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie