DIT gebeurde er tijdens ‘horrornacht’ Sonja Bakker

Door: Lies Jansen
12-12-2020

Een nacht dit zo leuk had moeten zijn, veranderde eind november in een waar drama. Verschillende politieauto’s verschenen voor het huis van Sonja Bakker en haar partner Barry van Suijdam. Wat er zich precies had afgespeeld was voorheen nog niet bekend. Nu vertelt Barry over deze ‘horrornacht’ aan RTL Boulevard.

Alcohol in het spel

,,Ik had veel gedronken”, legt Barry uit aan RTL Boulevard. ,,De drank is bij mij een beetje fout gevallen, dus ik stap in de auto en we raken als een oud echtpaar in een gekibbel. Heel veel ruzie. En ik werd best wel verbaal agressief.” Kennelijk was het zo erg dat de taxichauffeur die Barry en Sonja naar een hotel reed, de noodzaak voelde in te grijpen.

LEES OOK:

Barry vecht om Sonja terug te krijgen: ‘Ik ben veel te ver gegaan’

‘Stomme dronken kop…’

Eerder was niet bekend wie de politie had ingeschakeld, maar dit bleek de taxichauffeur te zijn geweest. Barry vervolgt: ,,Ik heb dingen gezegd waar die jongen behoorlijk van geschrokken is en die heeft de politie gebeld en terecht. Want als ik zo hoor wat ik misschien allemaal heb uitgekraamd met mijn stomme dronken kop…” 

Paniek

Een geschrokken buurman maakte duidelijk aan weekblad Privé, dat er veel paniek was die betreffende nacht. ,,Er leek veel paniek te zijn. Op straat hoorde ik veel geschreeuw en ik hoorde in het huis een vrouw huilen. Achteraf gezien bleek dat Sonja te zijn.”

‘Rust nodig’

Barry ziet het nog rooskleurig in en denkt dat het nog wel goed zal komen tussen hem en Sonja. Maar Sonja maakte duidelijk veel rust nodig te zullen hebben. ,,De kinderen zijn erg belangrijk voor mij. Ik ben blij dat ik ze om mij heen heb. Ik heb rust nodig, veel rust.”

Meer DenD