Dít gebeurt er nu met Sylvie’s vier peperdure bruidsjurken

Sylvie Meis
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Kosten noch moeite werden gespaard toen Sylvie Meis trouwde met Niclas Castello. Niet één, maar vier verschillende bruidsjurken sierden om het lijf van Meis. Wat gebeurt er met deze prachtstukken nu de bruiloft tot een einde gekomen is?

Eigenlijk zou het huwelijk van Sylvie en Niclas afgelopen juni plaatsgevonden hebben, maar corona gooide roet in het eten. In september was het dan eindelijk zo ver: Sylvie gaf het ja-woord aan kunstenaar Niclas. Het huwelijk, dat ze in eerste instantie zo privé mogelijk wilde houden, was op elke voorpagina te zien.

Wat trok de meeste ogen? De jurk van Sylvie. Ze straalde niet in één, maar vier prachtige japons. En dat heeft wat mogen kosten. Haar ceremoniejurk van modehuis Galia Lahav kostte een schamel bedrag van 28.000 euro. Maar ook de rest van haar uitdossingen kostten een hele hoop geld.

LEES OOK:

Sylvie Meis nu al gescheiden van echtgenoot?

Paspop

Aan Beau Monde vertelt Sylvie wat er gaat gebeuren nu de jurken hun show hebben voltooid. Zij onthult geen afscheid te kunnen nemen van het pronkstuk: de jurk waarin zij Niclas het ja-woord gaf. Die blijft voor altijd in huis, aldus Sylvie.

 ,,Mijn couture ceremonie-dress wil ik, als we ooit een groter huis hebben, op zo’n mooie paspop hangen.’ En de cocktailjurk? Die wil ze misschien wel een keer zwart verven.”

Toch zal Sylvie van twee jurken afscheid moeten nemen. ,,De outfit die ik droeg bij het ontbijt, is een geleende jurk van de catwalk. Die gaat weer terug.”

Ook heeft Sylvie een mooi doel over voor de couture-creatie die zij droeg bij het diner. ,,Ik denk erover om één jurk – die ik aanhad bij het diner – te doneren aan het goede doel”. En wat gebeurt er met het cocktailjurkje dat zij aan had op haar eigen ‘balkonsessie’? Die laat Meis zwart verven zodat ze het jurkje kan hergebruiken.

https://www.instagram.com/p/CFZ6gzIlopq/
https://www.instagram.com/p/CFkZxbbJeKm/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/CFhwEy5FUPD/
https://www.instagram.com/p/CFfItDoFTrF/

Tags

BRUIDSJURKBRUILOFTFORTUINGOEDE DOELNICLAS CASTELLOSYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck