Dit is de geheime vriendin van Toine

Toine van de Peperstraten
Door: DitjesenDatjes
19-08-2020

Toine van Peperstraten is weer gelukkig in de liefde! De 52-jarige maakte onlangs bekend een vriendin te hebben, maar wilde haar identiteit niet onthullen. Dat is nu toch gebeurd!

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Eerste lange vakantie’

Het gaat om de blondine Renate Bommer, die werkt als kapster en visagiste. Het prille paar vierde de afgelopen weken vakantie op het het Griekse eiland Mykonos.

Toine postte een aantal foto’s van hem en zijn vriendin op Instagram en Renate blijkt zelf ook actief te zijn op sociale media. Zij plaatst net zoals haar vriend heel wat zwoele vakantiekiekjes.

Dat de twee het erg naar hun zin samen hebben gehad, bevestigt Toine aan weekblad Story: ,,Renate en ik hebben een heerlijke vakantie samen gehad. Dit was onze eerste lange vakantie samen. We zijn wel eerder samen weg geweest, maar nooit langer dan een paar dagen.”

De twee leerden elkaar een jaar geleden kennen via gemeenschappelijke vrienden. ,,Veel mensen denken dat we elkaar via het vak hebben leren kennen”, zegt Toine. ,,Maar dat  niet zo. Ik doe wel eens wat voor tv, maar maar ik ben voornamelijk actief in de modewereld.”

Kinderen

Toine Heeft twee kinderen, Diederick (20) en Katrien (17) uit zijn huwelijk met Martine Willekens. Ook Renate heeft twee kinderen rond diezelfde leeftijd. ,,Als de tijd rijp is, gaan onze kinderen elkaar ontmoeten.”

Meer DenD