Dit is de grote trots van René Froger

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Volkszanger René Froger werd op zijn 46ste opa, en zat daar destijds helemaal niet op te wachten. Hij vond zichzelf nog veel te jong om opa te zijn en op stap te gaan met een kleinkind. Maar toen hij het meisje in zijn armen hield, was hij om. Nog steeds gaan opa en kleindochter Charly (12) regelmatig samen een dagje uit.

Op stap

Toen zijn oudste dochter Natascha werd geboren van René pas 23 jaar oud, dus het is niet verwonderlijk dat hij ook jong opa is geworden. Inmiddels is hij natuurlijk eraan gewend dat iemand hem ‘opa’ noemt, en omarmt hij het grootouderschap met beide armen. ,,We proberen een keer in de maand gezellig met z’n tweeën op stap te gaan”, zegt hij tegen weekblad Privé. ,,Het is zo fijn om gewoon even één op één met je kleindochter te zijn. Dan hoor ik aan hoe het op school gaat en wat ze met vriendinnen heeft meegemaakt.”

Sporten

Dat het een echte Froger is, is wel duidelijk. Ze heeft namelijk dezelfde hobby’s als haar vader. ,,Ze is de hele dag aan het zingen en dansen. Ze vraagt advies hoe ze haar stem het best kan gebruiken. Het gaat er om wat haar hart haar ingeeft. Als ze er op een gegeven moment klaar mee is, dan is het ook goed. Daarnaast is ze veel aan het sporten, ze speelt hockey waar ze helemaal voor gaat.” René kan zich niet meer voorstellen dat hij eerder nog geen opa wilde worden. ,,Het is zo’n schat van een kind, gewoon een heerlijk mens. Ik durf best te zeggen dat ik in het begin moest wennen aan het opaschap. Eigenlijk voelde ik mij daar nog veel te jong voor, maar nu zou ik niet anders meer willen.”

Tags

KLEINDOCHTEROPARENÉ FROGERTROTS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie