Dit is de mooiste sportvrouw van Nederland!

Joy Beune
Door: Tanja Brouwer
02-06-2020

De Nederlandse schaatsers zijn bekend bij sportliefhebbers van over de hele wereld. Niet alleen maar om hun sportprestaties, maar ook door hun looks. Dat Jutta van Leerdam een beauty is wisten we al, maar er is nog een Nederlandse schaatsster die showt met haar looks.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Nieuwe winnares

FHM kroonde onlangs Sylvana IJsselmuiden uit tot mooiste vrouw van Nederland, maar ook riepen ze andere vrouwen uit tot mooiste in hun vakgebied. Zo kozen ze ook de mooiste sportvrouw. Vorig jaar ging die prijs nog naar Jutta van Leerdam, maar dit jaar krijgt de 21-jarige Joy Beune die titel!

De blondine uit het Oosten van ons land verscheen in 2017 voor het eerst aan de start bij het NK en werd tweede tijdens het WK voor junioren. Pas in schaatsseizoen 2018/2019 brak ze internationaal door toen ze tweede werd op het NK Allround. Als ze niet schaatst is ze druk met haar sociale media-accounts waar ze regelmatig op post. Joy lijkt zich, net zoals Jutta, niet te schamen voor haar lichaam en waagt zich regelmatig aan pikante houdingen en niemendalletjes.

Relatie met Kjeld

Waar Joy ook uitgebreid mee in de media kwam, is de relatie met Kjeld Nuis. Haar collega-schaatser verbrak zijn relatie met de moeder van zijn kind en viel op de veel jongere Joy. De twee zijn na ruim een jaar nog altijd samen.

Meer DenD