Dít is de nieuwe liefde van Rob Jetten: ‘Toyboy’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rob Jetten staat deze week samen met zijn nieuwe liefde groot op de cover van weekblad Privé. De D66-leider heeft zijn hart verloren aan de tien jaar jongere Nicolás Keenan.

Rob heeft nieuw liefdesgeluk gevonden bij de tien jaar jongere Nicolás, die op zijn negentiende van Buenos Aires naar Den Haag verhuisde. Het kersverse stel staat deze week groot op de cover van weekblad Privé. Dat onthult Evert Santegoeds in de podcast Strikt Privé.

Nieuwe liefde

,,Een hockeyhunk van jewelste, een Argentijnse hockeyspeler die in Nederland woont en met wie hij vorige week een foto postte zonder te zeggen wie het was”, vertelt Santegoeds. ,,Maar daar zijn wij natuurlijk achtergekomen. En Rob Jetten lijkt meer dan gelukkig met deze man.”

‘Toyboy’

Nicolás is tien jaar jonger dan Rob en op social media wordt er al gesproken van een ’toyboy’. Toch vindt Santegoeds het mooi nieuws voor Jetten. ,,De man is hartstikke druk met politiek, zozeer zelfs dat zijn vorige relatie daardoor op de klippen liep vorig jaar. Maar het heeft hem er niet van weerhouden toch een nieuwe meneer te vinden die pontificaal ook op de cover staat.”

Dankbaar

Rob zette vorig jaar een punt achter zijn relatie met Sjoerd van Gils, met wie hij acht jaar samen was en samenwoonde. ,,We zijn te veel uit elkaar gegroeid”, vertelde Rob vorig jaar aan weekblad Story. ,,Hij was veel in het buitenland voor zijn werk en eerlijk gezegd heeft de coronatijd onze relatie geen goed gedaan.”

Rob vertelde destijds dankbaar te zijn voor de mooie momenten die hij met Sjoerd heeft gehad. ,,Je kunt verdrietig zijn dat je relatie voorbij is, maar je kunt ook dankbaar zijn voor het feit dat we achtenhalf jaar een fijne relatie hebben gehad.”

Tags

ROB JETTEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck