‘Dit is de nieuwe vriendin van Geraldine’

Geraldine Kemper|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Geraldine Kemper staat wel heel gelukkig op een foto die ze gisteren op Instagram postte. Op het kiekje is te zien dat ze samen met een andere vrouw in bed ligt. Bij de foto staat de tekst: ‘KATER’.

‘Mooi stel!’

De vrouw op de foto is waarschijnlijk haar nieuwe vriendin. Jan Versteegh en Tess Milne, collega’s uit het showbizzvak die Geraldine goed kennen, regeren namelijk met ‘Liefde’ en ‘Mooi stel!’. De BNN-presentatrice was sinds begin dit jaar vrijgezel, nadat ze bekend maakte dat zij en haar vriend Paul, met wie ze vijf jaar samen was, uit elkaar gingen.

Biseksueel

Dat Geraldine nu waarschijnlijk met een vrouw is, is geen verrassing. Vorig jaar vertelde ze in het NPO-programma Wie Doet Het dat ze biseksueel is. Ze zou met minstens 20 mannen en 10 vrouwen seks hebben gehad. ,,Seks met vrouwen is fantastisch! Het is heel zacht en lief en leuk”, zei ze daarover. ,,Ik ben ook heel erg bezig geweest met ‘moeten we heel erg in hokjes denken?’ en ‘ben ik hetero, ben ik lesbisch?’ of juist daar tussenin? Ik zeg nu over mezelf, ik ben toch biseksueel.”

Tags

BEDBISEKSUEELBNNGERALDINE KEMPERVRIENDIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck