Dit is de reden achter ‘vermissing’ Giel Beelen

Giel Beelen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Een pijnlijke blunder van Giel Beelen vanmorgen. De radio-dj miste voor de tweede keer in een week zijn eigen show. BNNVARA geeft een verklaring hoe dit voor de tweede keer in een week tijd heeft kunnen gebeuren.

Verslapen

De 43-jarige dj was spoorloos vanmorgen bij de aanvang van zijn show. Hierdoor werden zijn nacht-collega’s gedwongen om in te vallen bij zijn show. Ook zij probeerden Giel te bereiken en hopelijk wakker te bellen, maar tevergeefs. Giel’s telefoon stond uit en er kwam geen teken van leven.

Dit is nu al de tweede keer in een paar dagen tijd. Afgelopen donderdag op vrijdagnacht gebeurde hetzelfde: Giel was spoorloos op het moment dat zijn show zou moeten beginnen. Toen haalde Giel op de valreep nog het einde: de laatste dertig minuten van zijn twee uur durende show kon hij zelf presenteren.

LEES OOK:

Grote zorgen om Giel Beelen na vreselijke blunder

Smoesje?

Al snel liet BNNVARA weten dat Giel in orde was, en dat zij later vandaag een verklaring naar buiten zouden brengen. Was het gewoon een domme fout waardoor Giel tot twee keer toe zijn eigen show gemist heeft?

BNNVARA laat weten dat de oorzaak van de blunder de telefoon van Giel is. ,,Giel zijn telefoon liet hem vorige week al in de steek, en heeft het vannacht helemaal begeven” stelt de omroep. ,,Hierdoor heeft hij tot zijn spijt zijn show niet kunnen presenteren, wat we erg vervelend vinden voor zijn luisteraars.” De omroep laat daarnaast ook weten dat ze in gesprek gaan met Giel. “Maar over de inhoud hiervan doen we verder geen mededelingen.” 

Tags

BLUNDERBNNVARAGENANTGIEL BEELENRADIOVERSLAPEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck