Dit is de rode vlag in de relatie van Kelly en John Ewbank

Kelly Weekers probeert vreemdgaan man goed te praten
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kelly Weekers heeft op TikTok een boodschap gedeeld die lijkt te gaan over haar relatie met John Ewbank. ,,Dit is een rode vlag”, begint Kelly de boodschap.

Kelly Weekers gebruikt haar TikTok tegenwoordig om anderen relatieadvies te geven. ,,Weet je wat een grote rode vlag is in een relatie?”, vraagt ze aan haar volgers. ,,Nooit ruzie hebben.”

‘Moeilijke relatie’

Volgens Kelly is het een groot probleem als je nooit met je partner ruziet. ,,Want weet je wat er gebeurt wanneer je moeilijke gesprekken ontwijkt? Dan krijg je uiteindelijk een moeilijke relatie”, legt ze uit. ,,Waarin je niet jezelf kan zijn en dat verpest je geluk.”

Heeft Kelly het hier over haar relatie met John? Volgers vermoeden van wel. ,,Geen idee wat er bij jullie aan de hand is. Kies voor jezelf vrouw”, reageert iemand onder het filmpje.

‘Vreemdgaan John Ewbank’

Yvonne Coldeweijer bracht onlangs naar buiten dat Kelly bedrogen wordt door John. ,,Als ik zo’n twintigtal spionnen mag geloven, is John heel intens in het vreemdgaan”, meldde de juicekoningin op Instagram. ,,John heeft te veel zieke fantasieën, waarvan ik überhaupt twijfel of Kelly hiervan weet. Hij zal altijd blijven vreemdgaan.”

‘Struisvogel’

Zou Kelly, zoals ze haar volgers adviseert, met John ruzie hebben gemaakt over de geruchten? Het lijkt er niet op, want volgens Coldeweijer steekt Kelly haar kop in het zand. ,,Spionnen hebben me verteld dat ze haar berichten hebben gestuurd met de waarheid, maar daarna meteen door Kelly zijn geblokkeerd. Dit was nog voor de juice. Geloof me, Kelly weet alles maar Kelly is een struisvogel”, meldde Coldeweijer.

Tags

JOHN EWBANKKELLY WEEKERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck