Dit is een verboden onderwerp tussen Monique en Jan

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Monique Smit en Jan Smit hebben al jaren een moeizame relatie. Zo praatten ze eens bijna twee jaar niet met elkaar en zei Jan een keer dat Monique alleen maar beroemd is omdat hij haar broer is. Tegenwoordig gaat het gelukkig een stuk beter tussen broer en zus, maar praten over werk doen ze nooit.

Privé

,,Dat moet je niet doen. Misschien dat je dan meningsverschillen krijgt”, legt Monique uit aan weekblad Weekend. ,,Wat dat betreft houden Jan en ik privé en werk strikt gescheiden. Mijn moeder zegt altijd: ‘We zijn hier nu even gewoon. Ze wil het dan niet hebben over zaken die spelen op werkgebied.”

Volks

Vorig jaar mei besloot de zangeres afstand te doen van haar manager Alice Buijs, dat pas onlangs bekend werd. Maar dat viel niet bij iedereen goed. Bijna alle Volendamse artiesten zitten namelijk bij de familie Buijs voor management. ,,Het is niets persoonlijks. We zijn nog steeds één grote familie. Maar door de single met Wesley Klein begreep ik: dit is de muziek die ik wil maken en de kant die ik op wil.” De enige reden waarom Monique dus van management is gewisseld is dat zij ander soort muziek wil maken. Weg van de popmuziek en meer volksmuziek. ,,Dat vind ik gezelliger. Ik vind mijzelf ook meer volks!”

Tags

JAN SMITMANAGERMONIQUE SMITVOLENDAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck