Dit is het Instagram-account van Harry en Meghan

Door: DitjesenDatjes
03-04-2019

De broers William en Harry delen steeds minder. Onlangs maakten ze nog bekend een aparte hofhouding te krijgen en nu hebben ze ook geen gezamenlijke Instagrampagina meer.

Kantoor

De broers waren vroeger twee handen op één buik, maar sinds de komst van Meghan Markle lijkt de band tussen Harry en William onder spanning te staan. Meghan en Katherine zouden het niet altijd goed met elkaar kunnen vinden, en ook andere leden van het Koningshuis zouden moeite hebben met het diva-gedrag van de Amerikaanse Meghan. Onlangs is er nog aangekondigd dat de twee prinses niet meer hun kantoor met elkaar gaan delen, iets dat ze altijd gedaan hebben. Harry en zijn vrouw gaan verhuizen naar Frogmore Cottage in Windsor, waardoor de twee broers niets meer delen.

Een logische stap is dan ook om het Instagramaccount niet meer te delen. Harry en Meghan hebben daarom een eigen account aangemaakt onder de naam ‘Sussex Royal’. Als profielfoto hebben ze een afbeelding van hun voorletters die met elkaar versmolten zijn. Het account ging dinsdag online, en heeft nu al ruim twee miljoen volgers.

Kindje

De enige die dol is op de voormalig actrice is prins Harry. Hij weet zeker dat zij de ware is. Ze trouwden vorig jaar, deze maand is Meghan uitgerekend van hun eerste kindje en Harry blijft haar altijd steunen.

 

Meer DenD