‘Dit is het vermogen van Fajah Lourens’

Fajah Lourens
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Fajah Lourens heeft de laatste jaren hard aan de weg getimmerd. Eerst als DJ maar tegenwoordig voornamelijk als dieet- en voedingsgoeroe. Al haar boeken en tv-optredens hebben haar geen windeieren gelegd. 

multimiljonair bij veertig

De grote droom van Fajah is om voor haar veertigste multimiljonair te worden. Een mooi doel, maar het moet wel snel verwezenlijkt worden. Ze bereikt namelijk in juli 2021 al die leeftijd. Gelukkig is ze al hard op weg. Op haar huisadres in Purmerend staan namelijk, volgens gegevens van de Kamer van Koophandel, vijf bedrijven ingeschreven. Het bekendste is ongetwijfeld MyKillerBodyMotivation. In 2018, de laatste cijfers, had ze daarmee een vermogen van 195.000 euro. Helaas heeft ze ook een schuld van 162.000 euro.

Bijna op de helft

Daarnaast heeft ze nog het bedrijf Lourens Holding B.V. Wat het doel is van deze onderneming is niet duidelijk, maar ze verdient er goed geld mee. In 2016 was het vermogen nog maar 2216 euro, en in 2018 was dat gegroeid naar ongeveer 310.000 euro. Vervolgens heeft ze nog wat bedrijfjes die totaal zo’n 136.000 euro waard zijn. Tot slot is ze eigenaresse van een prachtige boerderij in Purmerend.

Al met al wordt het vermogen van Fajah Lourens geschat op iets minder dan een miljoen. Ze is bijna op de helft dus! Zal Fajah voor haar veertigste multimiljonair worden?

Tags

FAJAH LOURENSGELDMILJONAIRMULTIMILJONAIRVERMOGEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck