Dit is het vermogen van Lil’ Kleine

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Rapper Lil’ Kleine strooit met geld. Dure vakanties in Dubai, het kopen van een Rolex voor zijn zoontje en pronken met flessen wijn die hij tijdens etentjes wegslobbert. Het kan niet op. Hoeveel geld heeft hij eigenlijk? Bekendeburen zocht het uit

Kritiek

Jorik Scholten, zoals Lil’ Kleine echt heet, moet een dikke huid hebben. Er gaat geen week voorbij of hij krijgt geen kritiek. Onlangs nog voor het kopen van een peperduur horloge voor zijn éénjarige zoon. Daarvoor voor de vakanties die hij, ondanks corona, nog steeds viert. Ook heeft hij eens laten weten dat hij moet ‘lachen’ om corona en het niet serieus neemt, en dat terwijl duizenden mensen zijn overleden, ziek zijn geworden of financieel aan de grond zitten door het virus.

Bedrijf

Niet heel sympathiek allemaal, maar met de bankrekening van hem kan hij zich best wat kritiek veroorloven. Bekendeburen weet dat het bedrijf van de rapper, Kleine Moeite B.V., over een eigen vermogen beschikt van 250.000 euro. Dat lijkt niet veel, zeker als je weet dat het bedrijf ook een hypotheek van 8 ton op haar naam heeft staan. Maar Lil’ Kleine blijkt nog een eigen bankrekening te hebben waar iets meer dan 1 miljoen euro op staat.

Tags

GELDLIL' KLEINESALARISVERMOGEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck