Dit is het vermogen van Rico Verhoeven!

Rico Verhoeven
Door: Tanja Brouwer
06-07-2020

Rico Verhoeven heeft de afgelopen jaren bewezen een van de beste Nederlandse kickboksers ooit te zijn en weet zijn reputatie ook internationaal waar te maken. Het uitdelen van stompen en soms flinke klappen incasseren blijkt veel geld op te leveren.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Vermogen verdrievoudigd

Bekendeburen is in de cijfers die bekend zijn bij de Kamer van Koophandel gedoken en kwam al snel tot de conclusie dat Rico met name de laatste paar jaar goed heeft geboerd. Hij is eigenaar van het bedrijf Rico’s Business B.V.. De meest recente cijfers van de KvK dateren uit 2018. Toen had hij een vermogen van maar liefst 1.446.000 euro. In 2016 was dat nog fors minder want toen was zijn vermogen ‘slechts’ 535.000 euro. In twee jaar tijd is het bedrag dus bijna verdrievoudigd en wie weet is zijn vermogen in 2019 alleen nog maar gegroeid!

Uit elkaar

Er kan binnenkort wel wat veranderen voor Rico wat betreft zijn financiële situatie. De kickbokser en zijn vriendin Jacky hebben besloten na dertien jaar uit elkaar te gaan. Het huis in Halsteren, waar nu een overwaarde van waarschijnlijk meer dan drie ton op rust, is van hen beiden. Als Rico daar wil blijven wonen, zal hij zijn ex-vriendin dus moeten uitkopen.

Meer DenD