Dít is hoeveel kilo Janice Blok is afgevallen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Janice Blok heeft recent flink wat uurtjes in de sportschool doorgebracht. Nu geeft ze zichzelf – nadat zij 17 kilo is afgevallen – bloot in een sexy shoot. De ‘lieve’ foto’s deelt zij op haar Instagram. 

“Ik ben trots”

Janice Blok, de ex van Donny Roelvink, deelt een reeks sexy foto’s op haar Instagram. “Pff.. Ik weet niet waar ik moet beginnen, maar ik – ben – trots..” begint zij haar verhaal onder de foto’s.

“Veel vermoeidheid en pijn”

“De reden van deze shoot was voor mezelf en om het resultaat van mijn trainingen vast te leggen. Het was voor mij ook een hou vast en mooi doel om naar toe te werken. Ondanks dat ik nooit echt kan genieten van het sporten en het vooral veel vermoeidheid en pijn met zich meebrengt, heb ik wel geleerd om fitness, mezelf en mijn mindset meer te waarderen en te motiveren. Je mag en MOET jezelf eigenlijk ook gewoon mooi en krachtig voelen. En dat mag je laten zien! Ik raad het iedereen aan. Vind jouw eigen manier hoe je dit het beste kunt doen.” 

17 kilo

In januari is Janice begonnen met drie keer per week trainen (inmiddels is dat vijf keer per week). “In totaal ben ik nu 17 kilo kwijt”, aldus de influencer op Instagram.

Ze deelt een paar foto’s van de shoot op haar Instagram. Maar blijkbaar zijn er nog pikantere plaatjes gemaakt: “Ps. Zet jullie schrap want dit zijn nog maar de “nette” lieve foto’s..”

Tags

AFGEVALLENJANICE BLOKSPORTEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck