Dit is waarom Eva Jinek wil verhuizen

Eva Jinek
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Eva Jinek woont in een prachtig pand in onze hoofdstad samen met haar vriend Dexter en zoontje Pax. Toch laat de talkshowhost weten dat ze denkt aan verhuizen.

‘Niet ideale situatie’

Ze ergert zich soms namelijk aan haar huis. De reden zal voor velen misschien niet belangrijk zijn, maar zij vindt het dus wel storend. ,,De reden dat ik heb nagedacht over een verhuizing is dat in mijn woning alles gelijkvloers is”, zegt Eva tegen weekblad Story. ,,Dat is niet een ideale situatie met Pax, natuurlijk. Het zou prettiger zijn als het woongedeelte en de slaapkamers twee verschillende verdiepingen zijn.”

Maar blijkbaar vindt Eva dit probleem niet zo groot dat ze meteen actie onderneemt, haar huis te koop zet en op jacht gaat naar een andere woning. Ze beseft namelijk ook dat ze nu goed woont. ,,Ik moet eigenlijk niet zeuren. Ik woon in een hartstikke mooi huis met ook nog eens de leukste en gezelligste buren die iemand zich kan wensen.” Het lijkt Eva dan ook niet makkelijk om een nieuw huis te kopen dat in net zo’n gezellige buurt staat. ,,Daar komt nog bij dat ik verwacht dat er een grote crisis kan gaan komen, dus dat is ook wel iets om over na te denken.”

Extra druk

Voorlopig zal Eva ook niet zoveel tijd hebben om te kijken naar andere huizen, want zij heeft het door de coronacrisis extra druk met haar talkshow.

Tags

AmsterdamDexterEva JinekGezinPaxTalkshowVerhuizenZoon

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie