Dit is waarom Nicolette van Dam haar tv-carrière op een laag pitje zet

Tv-carriere van Nicolette van Dam op laag pitje
Door: Isabel Kouwenoord
24-09-2022

De tv-carrière van Nicolette van Dam staat momenteel op een lager pitje. Sinds Nicolette’s contract bij SBS niet werd verlengd, zien we haar minder op televisie. Ze is enkel nog te zien op het scherm als ambassadrice van de Nationale Postcode Loterij en VriendenLoterij. Daar heeft Van Dam een goede reden voor.

,,Ondanks ons drukke leven staan onze dochters Lola-Lily van tien en Kiki-Kate van acht, altijd op de eerste plaats”, vertelt Nicolette aan Story. ,,Ik vind het heerlijk om te moederen. Mijn kinderen zullen nooit lijden onder ons werk. Dat betekent goed plannen en ook sommige dingen laten. Zo draai ik bijvoorbeeld geen films meer waarvoor ik anderhalve maand naar het buitenland moet. Hoe ouder de meiden worden, hoe meer begeleiding ze nodig hebben.”

Niet stil

Dat we de presentatrice momenteel minder op de beeldbuis zien betekent overigens niet dat ze stil zit. Nicolette focust zich onder meer op het familierestaurant in Amsterdam-Zuid en ze schreef met haar man Bas Smit twee boeken: Nederland heeft Alles en Amsterdam heeft alles.

Meer DenD