DIT komt er in het boek van Maxime Meiland

Maxime Meiland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Maxime Meiland hint dat ze binnenkort met een eigen boek komt dat gaat over haar leven. En dit gaan we vermoedelijk daarin lezen…

Veel meegemaakt

Haar vader Martien kwam uit de kast toen ze vier jaar oud was en daarnaast verhuisde het gezin ook nog meerdere keren van Nederland naar Frankrijk. Voor Maxime zorgde al deze veranderingen ervoor dat ze zich ging afzetten en optrok met mensen die geen goede invloed op haar hadden. Genoeg meegemaakt om een heel boek over te schrijven? Maxime vindt van wel.

Ze is goed bevriend met de schrijver van de biografie van haar vader Martien. ,,Ik heb het met hem wel eens over een boek gehad, omdat ik zoveel heb meegemaakt. Er wordt weinig gepraat over moeilijke gevoelens, dus het lijkt me voor de jongerendoelgroep goed om daarover te kunnen lezen”, onthulde ze in een interview met Beau Monde.

Naaktfilmpje

Maxime legde eerder al uit dat alle veranderingen in haar leven zorgde voor de verkeerde vriendjes. ,,Op een gegeven moment had ik een naaktfilmpje gestuurd naar iemand, en dat is toen ook uitgelekt.”

Met die video is ze erg gepest op school, waardoor ze in een neerwaartse spiraal terecht kwam. ,,Ik heb echt geen makkelijke jeugd gehad. En dat ligt niet aan mijn ouders, maar aan de opstapeling van al deze dingen. Ik zat in een hele slechte spiraal, dat ik af en toe dacht: van mij hoeft het niet meer”, vertelde ze eerder in een YouTubevideo.

Alleenstaande ouder

Erica zocht psychische hulp voor haar, en toen ging het langzaam de goede kant op. Het heeft haar jaren gekost, maar inmiddels is de band met haar ouders sterker dan ooit. Daarnaast kreeg Maxime vier jaar geleden dochtertje Claire. ,,Mijn ouders zijn nummer één. En Claire”, aldus Maxime.

Ze maakte er geen geheim van dat de vader niet in beeld was. Op jonge leeftijd moest ze haar dochter als alleenstaande ouder opvoeden. En hoewel ze veel steun kreeg van haar ouders, was het allesbehalve makkelijk.

Verhuizing Frankrijk

De verhuizing naar Frankrijk was ook een grote verandering. Haar sociale leven liet ze achter in Nederland, en ze koos ervoor om samen met Claire bij haar ouders te blijven. Vriendinnen in Frankrijk zagen we nooit: Maxime was alleen close met haar eigen familie.

Maar toen leerde ze Leroy kennen, die de vaderfiguur voor Claire is die ze nooit gehad heeft. Ze kochten een huis samen en inmiddels is Maxime zwanger van hun eerste kindje samen. Ze is uitgerekend voor eind september.

Erica op pad met pistool

In de biografie van haar vader kregen we al een voorproefje over gebeurtenissen uit het leven van Maxime. Zo legde Erica uit dat ze ooit woest met een alarmpistool op zak naar een jongen wilde gaan. Deze jongen had Maxime gedrogeerd door waarschijnlijk GHB in haar drankje te stoppen.

,,Het is natuurlijk wel gevaarlijk wat ik deed”, legde Erica uit. ,,Want als ik daar binnen was gekomen en hij had een keukenmes gepakt, omdat ik een pistool had, hadden ze het nog op zelfverdediging kunnen gooien. Allemaal heel link.”

Hoewel Maxime nog jong is, heeft ze dus al veel meegemaakt. Vermoedelijk gaan we nog veel meer van zulke verhalen lezen in haar biografie.

Tags

BIOGRAFIECHATEAU MEILANDERICA MEILANDERICA RENKEMAFAMILIE MEILANDMARTIEN EN ERICAMARTIEN MEILANDMAXIME MEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck