Dít Spaanse trucje heeft Amalia van haar moeder geleerd

Amalia gebruikt stiekem waaiers als het warm is
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Tijdens het huwelijk van de kroonprins Hoessein van Jordanië droeg prinses Amalia niet alleen een prachtige jurk, maar ze had ook een waaier vast die perfect bij haar outfit paste. Dat trucje heeft ze ongetwijfeld van haar moeder geleerd, die vaker met de Spaanse accessoire wordt gespot.

Prinses Amalia was niet bij de huwelijksvoltrekking van de Jordaanse bruiloft, maar schoof later aan bij het galafeest in Amman. De prinses verscheen in een prachtige rode prinsessenjurk, gecombineerd met robijnen sieraden in dezelfde kleur. Het was haar allereerste jurk van de Nederlandse ontwerper Jan Taminiau waar ook Máxima enorme fan van is. En net als bij de jurk van Máxima, werd ook bij Amalia de nadruk gelegd op het decolleté.

Spaanse waaier

Maar wat vooral de Spaanse media opvielen, was de accessoire die Amalia bij zich had. De prinses had namelijk een rode waaier vast die paste bij haar lange jurk. De waaier hielp niet alleen om de hitte te bestrijden, maar maakte haar outfit ook compleet.

Geïnspireerd

Amalia is ongetwijfeld geïnspireerd door haar moeder, want koningin Máxima wordt vaker met de accessoire gespot. Volgens Spaanse media laten moeder en dochter hiermee hun liefde voor Spanje kennen.

‘Vriendje in Spanje’

Dat Máxima en Amalia graag in Spanje zijn werd de afgelopen tijd wel duidelijk. Ze zijn onder meer naar Sevilla en Madrid afgereisd voor een moeder dochter uitje. Eerder gingen er zelfs geruchten dat Amalia een vriendje in Spanje heeft. ,,Amalia heeft volgens geruchten een ‘speciale vriend’ in Madrid waardoor ze regelmatig terugkeert naar de stad”, schreef de Spaanse nieuwssite Reportajes

Tags

KONINGIN MAXIMAPRINSES AMALIA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck