Dít speciale cadeau kreeg Archie voor zijn verjaardag

Dit kreeg Archie voor zijn verjaardag
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Archie, het zoontje Harry en Meghan, mocht op 6 mei alweer vier kaarsjes uitblazen. En hoewel de dag vanwege de kroning van Charles anders verliep dan normaal, heeft Archie een speciaal verjaardagscadeau gekregen.

Terwijl heel Engeland op 6 mei aan koning Charles dacht die op die dag gekroond werd, dachten winkeleigenaren van een fietsenwinkel in Montecito aan Archie. De zoon van Harry en Meghan mocht die dag namelijk alweer vier kaarsjes uitblazen.

Speciaal cadeau

Winkeleigenaar Jennifer Blevins vertelt aan People dat Martin, haar partner en mede-winkeleigenaar, Archie een speciaal verjaardagscadeau wilde geven. ,,Hij nam een van onze kleine gespecialiseerde kinderfietsen mee en zei: ‘Deze is perfect, hij heeft zijwieltjes”’, aldus Jennifer. ,,En dus ging hij wat verjaardagsballonnen, bloemen voor Meghan en een verjaardagskaart halen.”

Op de fiets

Omdat het huis van Harry en Meghan vlakbij is, besloot Martin gewoon naar het huis te fietsen om het cadeau persoonlijk te geven. Toen hij eenmaal aankwam, vroeg de beveiliging achter de poort of Martin een uitnodiging van het koningshuis had ontvangen. ,,Hij zei: ‘Ik ben gewoon van de fietsenwinkel in de stad en wil Archie een cadeau geven’,” lacht Jennifer.

Brief

De beveiligers namen het geschenk aan en niet veel later kwam er een koerier langs de fietsenwinkel om Martin en Jennifer een brief te geven. ,,Namens prins Harry en Meghan Markle, de hertog en hertogin van Sussex, willen we u hartelijk danken voor het attente geschenk dat u naar prins Archie stuurde voor zijn vierde verjaardag”, luidt het in de brief. Archie is ontzettend blij met de fiets, benadrukt het stel. ,,De fiets heeft veel vreugde gebracht en wordt door de familie zeer gewaardeerd.”

Ontzettend attent, vindt Jennifer. ,,Het was zo attent omdat ze de tijd namen om iets persoonlijks te schrijven en niet alleen een algemeen bedankje.”

Tags

MEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck