Dit verdienen de mannen aan VI-producten…

Bijverdiensten VI
Door: Lies Jansen
22-07-2020

Nu er mogelijk een eind komt aan ‘Veronica Inside’, dreigen ook de inkomsten van de drie mannen te verdwijnen. Naast de inkomsten die zij verdienen met het programma, verdienen zij aan allerlei VI-producten. BekendeBuren laat weten om wat voor bedrag dit gaat.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Tonnen inkomsten

In het boek ‘Topshow’, doet Michel van Egmond onthullingen over de verdiensten van de Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee. René en Johan zouden nu elk een half miljoen verdienen en Wilfred 700.000 euro per jaar. Het bedrag van Wilfred zou ook voor zijn andere Veronica-werkzaamheden zijn.

Nu maken bronnen aan BekendeBuren duidelijk dat ze met de onderbroeken, sokken, t-shirts en andere VI-producten zeker wat extra’s verdienen. Het zou gaan om een ‘conservatieve schatting’ van ongeveer een ton euro per jaar. Deze inkomsten zouden bestaan uit een percentage van de omzet. 

Nieuw seizoen VI?

Eerder deze week onthulde de managing director van Talpa, dat hij de kans op een nieuw seizoen VI ongeveer 50/50 schat, ,,Waarbij het glas halfvol is.” Lees hier over een mogelijk nieuw seizoen.

Meer DenD