Toch nieuw seizoen Veronica Inside?!

VI
Door: Lies Jansen
21-07-2020

Er wordt de laatste tijd veel gespeculeerd over een mogelijk vervolg van het programma ‘Veronica Inside’. De drie mannen eindigden het seizoen van VI met een zeer spraakmakende klapper. De managing director radio en televisie van Talpa, Paul Römer geeft aan dat er zeker nog goede hoop is voor een doorstart.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Mannen weer contact

Eerder leken ze elkaar niet meer te kunnen luchten of zien na de rel rondom een grap van Johan Derksen. Wilfred Genee zou zijn mannen in een ‘interventie’-aflevering rondom racisme voor het blok hebben gezet. Toch hebben de mannen weer contact en waren ze zelfs samen op de bruiloft van René van der Gijp. 

Ander soort programma?

Gijp vertelde eerst dat er absoluut geen nieuw seizoen van VI aankomt. Daarvoor zou er nu een te bittere nasmaak aan het programma zitten. Wel ziet hij een ander soort programma zitten.

Fiftyfifty kans op nieuw seizoen VI

Paul Römer noemt de kans: ,,Fiftyfifty, waarbij het glas halfvol is.” Paul legt verder in het AD uit: ,,Het moet wel VI blijven. Als het zouteloos en nikserig wordt, is het VI niet meer. Daarvoor zullen deze drie mannen wel met elkaar een sessie moeten hebben waarin ze uitspreken of er genoeg vertrouwen is voor een doorstart. Ze moeten het zelf doen. Dat is ook hoe ze binnenkwamen bij Talpa. Ze zijn heel zelfstandig en dulden geen inmenging van wie dan ook.”

Wilfred Genee vervangen?

Een andere mogelijkheid die is genoemd, zou het vervangen van Wilfred Genee zijn. Er wordt gesproken over een mogelijke vervanging door Hélène Hendriks.

Meer DenD