Een topdag voor René EN Veronica Inside?

Rene van der Gijp
Door: Lies Jansen
17-07-2020

In een strandpaviljoen in Noordwijk gaven René van der Gijp en zijn vrouw Minouche elkaar het ‘ja’-woord. Voor het pasgehuwde stel een ,,topdag”, aldus René. Met een klein feestje, prachtige jurk en de mannen van Veronica Inside was de dag compleet. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Verschrikkelijk met elkaar lachen’

,,We hebben het heel leuk en ik vind dit wel een soort bevestiging daarvan. Als het gewoon leuk is waarom niet?!”, vertelt René aan Shownieuws. De twee kunnen altijd enorm zichzelf bij elkaar zijn. ,,Wij kunnen tot vijf uur ‘s nachts samen rummikubben en verschrikkelijk met elkaar lachen”, vertelt een stralende Minouche.

Veronica Inside 2.0?

Hoewel eerst onduidelijk was of de mannen van Veronica Inside weer ‘herenigd’ zouden worden, kwamen Wilfred Genee en Johan Derksen inderdaad naar de bruiloft. René heeft eerlijk aangegeven dat een vervolgseizoen van Veronica Inside er niet in zit. Een ander format sluit hij echter niet uit: ,,We hebben Talpa de mogelijkheid gegeven om na te denken over een andere opzet. Wilfred heeft ons misschien laten vallen maar hij heeft ook geen moord gepleegd. Laten we het even afwachten.”

Meer DenD