Dit zijn de eisen die Fajah aan mannen stelt

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het liefdesleven van Fajah Lourens is bewogen, en niet altijd even succesvol. Ze heeft meerdere serieuze relaties gehad, samengewoond en kinderen gekregen. De relaties liepen altijd op de klippen, maar haar vertrouwen in de liefde heeft ze nooit verloren. Ze is wel kritisch, want aan weekblad Privé vertelt ze aan welke eisen haar nieuwe partner allemaal moet voldoen. Dat blijkt een lange lijst te zijn.

Samenwonen

,,Mijn droomman is sowieso langer dan ik, minimaal 1.85 meter”, zegt ze tegen het weekblad. ,,Het liefst tussen de 35 en 40 jaar. Hij moet een eigen huis hebben dat er heel netjes en schoon uitziet. Hij moet geen kinderwens hebben, of kinderen hebben die al wat ouder zijn, dus geen kleine kinderen”, gaat Fajah door. Ze vertelt dat haar toekomstige man ook niet samen moet willen wonen, want dat wil ze niet voor haar kinderen. ,,Pas als mijn zoon het huis uit is, wil ik over samenwonen nadenken. Hij is bijna elf, dus dat duurt nog even.”

Als je als man aan al de bovenstaande voorwaarden voldoet, is het nog steeds niet goed genoeg voor Fajah. ,,Hij moet zijn bedrijf of wek en carrière heel goed op orde hebben. Ik zoek iemand die spiritueel is, dat vind ik heel belangrijk.”

Ex

Fajah hoopt dat ze deze man ooit vindt. ,,Ik heb het nu uitgesproken en als het in Privé staat, komt hij vast op mijn pad. Mannen kunnen me een berichtje sturen.”

Hoewel Fajah praat over een nieuwe man in haar leven, heeft ze nog niet alle interesse verloren in haar vorige vriend Igor. ,,Ik ken hem sinds 2012, hij is talentvol, muzikaal, jong, leidt zijn eigen leven. En hij heeft een goeie piemel. Ik ben echt een zeikerd.”, zegt ze over hem in gesprek met LINDA. De dieetgoeroe denkt er dan ook aan, om weer terug te gaan naar haar ex. ,,Ik wil eerst weten wat hij de afgelopen twee maanden heeft uitgespookt. Maar als het goed komt, moet het ook goed blijven. Ik moet gaan accepteren dat het soms wat minder spannend is in een relatie, dat ik het dan niet meteen hoef uit te maken.”

Tags

DOCHTERFAJAH LOURENSLIEFDESLEVENPARTNERVRIENDZOON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck