DIT zijn de toekomstplannen voor Claus-Casimir

Toekomstplannen Claus-Casimir
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Claus-Casimir, de zoon van prins Constantijn en prinses Laurentien, liet eerder al weten zijn diploma van de Schotse kostschool Gordonstoun binnen te hebben. Wat gaat hij nu studeren?

Gordonstoun is enorm trots op graaf Claus die zijn opleiding met hoge resultaten heeft afgerond. ,,Een enorme prestatie en we kunnen niet trotser op hem zijn”, schrijft de school op Instagram.

Ondernemersgeest

Claus, die op 16-jarige leeftijd zijn eerste bedrijf oprichtte, toonde ondernemersgeest tijdens zijn schooltijd. ,,Hij was medeoprichter van de succesvolle jonge ondernemingsgroep Stoun Socks, die in 2021 werd uitgeroepen tot Scottish Company of the Year.”

Wat is de volgende stap?

En nu hij zijn diploma op zak heeft, heeft Claus-Casimir grootse toekomstplannen. Volgens Gordonstoun gaat hij studeren aan de ESCP Business School, die bekendstaat als één van de beste bussinesscholen in Europa. ,,Met alleen maar de hoogste cijfers voor zijn eindexamens zien we Claus richting de pan-Europese ESCP Business School vertrekken”, schrijft de school.

Tijdens zijn studie gaat de jonge royal bedrijfskunde en economie studeren en leren hoe je succesvol een bedrijf runt. De ESCP heeft vestigingen in London, Madrid, Parijs, Turijn, Warschau en Berlijn. Het is niet bekend waar Claus gaat studeren.

Tags

CLAUS-CASIMIRKOSTSCHOOLSTUDERENSTUDIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck